Kezdőlap
https://felnottkepzotanfolyamok.hu/
Kedvezmény érhető el! Kedvezmény érhető el!

ÁE Állatorvosi asszisztens tanfolyam gyakorlattal

ÁE Állatorvosi asszisztens tanfolyam gyakorlattal tanfolyami napjai
Elmélet szombaton, gyakorlat egyéni ütemezés szerint
ÁE Állatorvosi asszisztens tanfolyam gyakorlattal időtartama
10 hónap
ÁE Állatorvosi asszisztens tanfolyam gyakorlattal részletfizetési lehetőség
Részletfizetés
ÁE Állatorvosi asszisztens tanfolyam gyakorlattal legalacsonyabb részvételi díj
200.050Ft/félév
ÁE Állatorvosi asszisztens tanfolyam gyakorlattal becsatlakozási lehetőség
Becsatlakozhatsz
Jelentkezési határidő:
2024.09.29.
Helyszín:  Budapest Gizella u. ÁE Állatorvosi asszisztens tanfolyam gyakorlattal útvonaltervezés Útvonaltervezés
ÁE Állatorvosi asszisztens tanfolyam gyakorlattal
ÁE Állatorvosi asszisztens tanfolyam gyakorlattal

Tanfolyam napjai: Elmélet szombaton, gyakorlat egyéni ütemezés szerint
Időtartam: 10 hónap
Részletfizetési lehetőség: van
Legalacsonyabb részvételi díj: 200.050Ft/félév
Becsatlakozási lehetőség: van
Jelentkezési határidő:2024.09.29.
Helyszín: Budapest Gizella u.
A tanfolyam célja és rövid tematikája

Bár az OKJ megszűnt, mi továbbra is szeretnénk lehetőséget biztosítani a felnőttek számára is kivitelezhető, hétvégi tanulásra. Ettől a gondolattól vezérelve alkottuk meg az alábbi tanfolyamtervezetet. 


A beteg kiszolgáltatott állatokon segíteni az egyik legnemesebb feladat. A nálunk tanulók nem csak segíthetnek, de munkájukhoz a legjobb alapokat kapják meg oktatóinktól. A szakmai elméleti oktatást az oktatásban és vizsgáztatásban is jártas, főállatorvos kolléga végzi. Oktatóink magas szakmai felkészültsége az oktatáson túlmutatva a vizsgára történő felkészülésben is sok segítséget jelent.
Az Állatorvsi asszisztens feladatkörei például az alábbiak:

 • Az állatorvosi asszisztens állategészségügyi ismereteinek birtokában közreműködik a beteg- vizsgálat, betegellátás, szűrővizsgálatok, kórboncolás, sebészeti, szaporodásbiológiai és jár- ványvédelmi feladatok végrehajtásában.
 • Gondoskodik az állatok szakszerű, higiéni- kus elhelyezéséről.
 • Képes elvégezni az állatok szűrő- és diagnosztikai vizsgálata során az álla- tok azonosítását, balesetmentes rögzítését, a vizsgálati terület feltárását.
 • Az egyszerűbb beteg- ségeket az állatorvos utasításai szerint, annak felügyelete mellett kezeli.
 • A sebészeti beavat- kozásoknál közreműködik az állatok előkészítésében, valamint segédkezik a sebészeti beavat-kozások végrehajtásában.
 • A kezeléseket, műtéteket követően elvégzi az előírt utókezeléseket, beadja a szükséges gyógyszereket. Stb.Tanfolyami gyakorlat:

A képző által biztosított tanfolymai gyakorlattal. (Ennél a tanfolymanál nem kell gyakorlati helyet keresned)


Miért jelentkezz hozzánk:

 • A képzés végén megszerezhető szakképesítő bizonyítványhoz EuroPass bizonyítvány melléklet igényelhető, amellyel akár külföldön is tevékenykedhetsz.
 • Mert mi kizárólag megfelelő szakmai jogosultsággal rendelkező programszakértő által minősített képzési programok alapján valósítjuk meg Államilag Elismert (ÁE) tanfolyamainkat. (kizárólag megbízható képző által indított képzésen érdemes tanulni)
 • A tanfolyam oktatóinak kiválasztásánál a magas szintű szakmai tudás mellett mindig fontos szempont, hogy ne csak ismerjék, de át is tudják adni a szakmai fogásokat, ismereteket.
 • A tanulók, a részvételi díjat nálunk havi kamatmentes részletekben is fizethetik.

 • Az országban elsőként vettük fel az órai anyagot, így a fontos képzési anyagok visszanézhetők és hallgathatók, ezzel is segítve a belső vizsgára való hatékony felkészülést. Ezt igazolja, hogy a belső vizsgáinkon sikeresen vizsgázók aránya meghaladja a 95%-ot, így gyakran lehetünk büszkék a végzettekre.
 • A jelentkezők sokféle kedvezmény közül választhatnak
Kedvezményeink:


Pályakezdőknek 10.000 Ft kedvezmény (igazolása a megszerzett legutolsó bizonyítvány bemutatásával történik.) 

Kismamáknak 10.000 Ft kedvezmény (igazolása a gyermek születési anyakönyvi kivonatának bemutatásával történik). 

Munkanélkülieknek 10.000 Ft kedvezmény (igazolása a munkaügyi központ igazolásával történik ). 

-OKJ-s bizonyítvány után járó kedvezmény 10.000 Ft

Kuponbeváltás 5.000Ft

Több személy egyszerre történő jelentkezése esetén: 10.000 Ft kedvezmény (a jelentkezés alkalmával a jelentkezési lap megjegyzés rovatában feltüntetendő annak a neve, akivel együtt érkezik a tanfolyamra /név + családtag vagy barát felírásával/ - mindkét jelentkezési lapon feltüntetendő a másik név.) Ajándékok tanfolyamainkon végzettek részére:
 • Az oldalról történő jelentkezés esetén 5.000 Ft értékű kupont adunk ajándékba, amelyet barátaid ismerőseid vagy Te is felhasználhatsz korlátlanul egy következő képzésre történő jelentkezés esetén. Ezt a kupont akárhányszor tovább adhatod, hogy ismerőseid rögtön kedvezménnyel jelentkezhessenek képzéseinkre. Kattints a lap alján található "Jelentkezés" gombra, töltsd ki a jelentkezési lapot, majd küld el a "Jelentkezek!" gombra kattintva és már tiéd is az 5.000 Ft értékű kupon. A sikeres jelentkezést egy automatikus visszaigazolás jelzi. 
 • A tavasszal és az ősszel induló csoportok esetében is a tanfolyamot sikeresen elvégzők között kisorsolunk egy főt, aki visszanyeri a tanfolyamra általa befizetett díjat. Legyél Te az a szerencsés, aki a megszerzett tudás mellé még a tanfolyam oktatási díját is visszakapja.Fizetési könnyítések:

 • Nincs regisztrációs díj.
 • A díjak fizetése havi kamatmentes részletekben is történhet.
 • Tanfolyami résztvevőink az egyszerűbb ügyintézés érdekében simplePAY-en keresztül, vagy átutalással, esetleg csekken is rendezhetik befizetéseiket.
 • Nálunk nem kell megjegyezned a befizetéseid időpontjait, mert erről is mindig időben tájékoztatunk e-mailben és SMS-ben.Vizsgázás az új oktatási rendszerben:
Az OKJ-s képzéseket felváltó új oktatási rendszerben a központi szabályozások szerint a Felnőttképző intézmények egy ÁLLAMILAG ELISMERT (ÁE) TANÚSÍTVÁNYT bocsátanak ki azon tanfolyami résztvevőiknek, akik sikeresen elvégezték az általuk kiválasztott szakképesítő tanfolyamot. Azok, akik szeretnék bejelentkezhetnek Szakképesítő vizsgára és a Tanúsítvány mellé Szakképesítő bizonyítványt is szerezhetnek egy az állam által kijelölt független vizsgaközpontban.
Abban az esetben, ha a tanfolyamot elvégző szakképesítő vizsgát is tesz, akkor a szakképesítő vizsga díját a vizsgaközpont részére kell befizetnie.

 

Amennyiben a Te érdeklődésedet is felkeltette tanfolyamunk, add le jelentkezésed az "Jelentkezem" gombra kattintva és szerezz Államilag Elismert végzettséget akár munka mellett!

Képzés feltételei
Érettségi bizonyítvány
szükséges
A képzés adatai
ÁE Állatorvosi asszisztens tanfolyam gyakorlattal
MESTO Csoport Kft.
E/2021/000064
Szakképesítő vizsgára felkészítő szakmai képzés
Tantermi képzés és /vagy valós idejű online oktatás
Budapest Gizella u.
2024.09.29.
Van
10 hónap
Elmélet szombaton, gyakorlat egyéni ütemezés szerint
Költségek, kedvezmények
1x50.000Ft+9x38.900Ft
Van
200.050Ft/félév

- Pályakezdőknek 10.000 Ft kedvezmény (igazolása a megszerzett legutolsó bizonyítvány bemutatásával történik.) 

Kismamáknak 10.000 Ft kedvezmény (igazolása a gyermek születési anyakönyvi kivonatának bemutatásával történik). 

Munkanélkülieknek 10.000 Ft kedvezmény (igazolása a munkaügyi központ igazolásával történik ). 

-OKJ-s bizonyítvány után járó kedvezmény 10.000 Ft

Kuponbeváltás 5.000Ft

Több személy egyszerre történő jelentkezése esetén: 10.000 Ft kedvezmény (a jelentkezés alkalmával a jelentkezési lap megjegyzés rovatában feltüntetendő annak a neve, akivel együtt érkezik a tanfolyamra /név + családtag vagy barát felírásával/ - mindkét jelentkezési lapon feltüntetendő a másik név.) 

Ajándékok tanfolyamainkon végzettek részére

● Az oldalról történő jelentkezés esetén 5.000 Ft értékű kupont adunk ajándékba, amelyet barátaid ismerőseid vagy Te is felhasználhatsz korlátlanul egy következő képzésre történő jelentkezés esetén. Ezt a kupont akárhányszor tovább adhatod, hogy ismerőseid rögtön kedvezménnyel jelentkezhessenek képzéseinkre. Kattints a lap alján található "Jelentkezés" gombra, töltsd ki a jelentkezési lapot, majd küld el a "Jelentkezek!" gombra kattintva és már tiéd is az 5.000 Ft értékű kupon. A sikeres jelentkezést egy automatikus visszaigazolás jelzi. 

 • Nincs regisztrációs díj.
 • A díjak fizetése havi kamatmentes részletekben is történhet.
 • Tanfolyami résztvevőink az egyszerűbb ügyintézés érdekében simplePAY-en keresztül, vagy átutalással, esetleg csekken is rendezhetik befizetéseiket.
 • Nálunk nem kell megjegyezned a befizetéseid időpontjait, mert erről is mindig időben tájékoztatunk e-mailben és SMS-ben.
Másik városban tanulnál? Vagy, másik tanfolyam érdekel? Görgess a lap tetejére és használd a Tanfolyam keresőt!
Görgess a további infókért!Görgess a további infókért!