Számviteli ügyintéző tanfolyam-képzés

A képzés adatai

Tanfolyam neve: Számviteli ügyintéző tanfolyam-képzés
Kapcsolattartó: OKTÁV Zrt.
Engedély száma: E-000495/2014/A009
Tanfolyam típus: OKJ-s szakképesítő
OKJ szám: 51 344 05
Képzés formája: Tantermi képzés

A képzésre történő jelentkezés feltételei

Iskolai előképzettség: Érettségi

A tanfolyam célja és rövid tematikája

A tanfolyam célja és rövid tematikája:
távoktatásos képzés legnagyobb előnye rugalmasságában rejlik, mivel a tanuló időtől és földrajzi elhelyezkedéstől függetlenül, a tananyagban saját egyéni ütemezésben tud haladni. A családi és munkahelyi kötelezettségek és a tanulmányi feladatok jól összeegyeztethetőkké válnak. Hallgatóinkat időben és folyamatosan tájékoztatjuk a szükséges tudnivalókról. Elejétől kezdve eligazítjuk, végigkísérjük, támogatjuk.
Számviteli ügyintéző olyan szakember, aki alkalmas a vállalkozások működésével összefüggő számviteli feladatok elvégzésében való közreműködésre, részfeladatok önálló elvégzésére. A vállalkozás valamennyi pénzmozgással, illetve a pénzállomány-változással összefüggő nyilvántartásait vezeti, közreműködik az egyes számviteli műveletek előkészítésében, lebonyolításában, elszámolásában, kezeli az ehhez kapcsolódó iratanyagokat.

Számviteli ügyintéző tanfolyam főbb témakörei:

  • Gazdálkodási alaptevékenység ellátása
  • Gazdálkodási feladatok ellátása
  • Könyvelés számítógépen
  • Könyvvezetés és beszámolókészítés
Város: Budapest
Tervezett kezdés: 2017.03.11
Időtartam: 2 félév
Tanfolyami napok: szombat
Részvételi díj: 60.000 Ft / félév
Vizsga díj: OKJ-s vizsga 50000,-Ft, modulvizsga: 5 500,-Ft/modul
Fizetési könnyítések: A Számviteli ügyintéző tanfolyamon havi kamatmentes részletfizetési lehetőséget, valamint vizsgagaranciát biztosítunk!
Felvilágosítás:
Ludvai Anita tanfolyamvezető 33/435-755, 20/777-9255
Dömösi Ágnes tanfolyamszervező 20/777-9240, 33/435-755/160
Egyéb információk:
Jegyzet: rendelés szerint

Elektronikus tananyag támogatással!
 
A tanfolyam sikeres elvégzése után a résztvevők államilag elismert Számviteli ügyintéző OKJ szakmai végzettséget tanúsító bizonyítványt kapnak. Nemzetközi bizonyítvány-kiegészítő (EUROPASS) igényelhető!Lovász tanfolyam - képzés Környezetvédelmi technikus tanfolyam - képzés Sajtkészítés házilag tanfolyam - képzés
A lovász tanfolyamon résztvevők a képzés elvégzésével képessé válnak: • kiválasztani a korcsoportoknak, A képzés célja olyan környezetvédelmi technikus képzése, aki önállóan vagy mérnöki irányítással& A képzés célja az, hogy tanfolyamot elvégzők legyenek képesek sajtot készíteni otthoni körülmények között is.