Kezdőlap
https://felnottkepzotanfolyamok.hu/

Sörgyártó tanfolyam - képzés

Sörgyártó tanfolyam - képzés tanfolyami napjai
Havi 2 szombat (9:00-15:40)
Sörgyártó tanfolyam - képzés időtartama
Időtartam:
5 hónap+vizsga
Sörgyártó tanfolyam - képzés részletfizetési lehetőség
Nincs részletfizetési lehetőség
Sörgyártó tanfolyam - képzés legalacsonyabb részvételi díj
Legalacsonyabb részvételi díj: -
Sörgyártó tanfolyam - képzés becsatlakozási lehetőség
Nincs becsatlakozási lehetőség
Tervezett kezdés:
Folyamatosan
Helyszín:
Budapest
Sörgyártó tanfolyam - képzés
Sörgyártó tanfolyam - képzés

Tanfolyam napjai: Havi 2 szombat (9:00-15:40)
Időtartam: 5 hónap+vizsga
Részletfizetési lehetőség: nincs
Legalacsonyabb részvételi díj: -
Becsatlakozási lehetőség: nincs
Tervezett kezdés: Folyamatosan
Helyszín: Budapest
A tanfolyam célja és tematikája
A képzés célja olyan szakember képzése, akinek feladata a malátaés sörgyártás technológiai műveleteinek szakszerű, önálló gazdaságos végrehajtása a munka, tűz, környezetvédelmi és higiéniai követelmények, valamint a jövedéki törvény előírásainak maradéktalan betartásával.

A szakképesítéssel rendelkező képes lesz:

• alapanyagokat (árpa, maláta, komló) átvenni, minősíteni, tisztítani, kezelni, minőségét ellenőrizni, tárolni, előkészíteni,
• sörfőzővíz minőségét ellenőrizni, vizet kezelni,
• áztatást vezetni, ellenőrizni,
• különféle csíráztatási rendszerekhez a levegőt előkészíteni, a csíráztatást vezetni,
• aszalni, aszalóberendezéseket üzemeltetni,
• főzőházi műveleteket különféle cefrézési eljárások, cefreszűrés, komlóforralás, komlószűrés –elvégezni és ellenőrizni,
Vsörlevet kezelni, főzőházi kihozatalt számítani,
• hagyományos és korszerű erjesztést vezetni,
• sört szűrni és stabilizálni, palackba, hordóba, dobozba fejteni,
• gyártásközi fizikai, kémiai, érzékszervi vizsgálatokat végezni, a kész söröket ellenőrizni és minősíteni,
• technológiai berendezéseket, gépeket beállítani, üzemeltetni,
• sörfőzde vízés energiagazdálkodását megszervezni,
• melléktermékeket, hulladékokat kezelni,
• munkafolyamatok munka, tűz, környezetvédelmi és higiéniai szabályait, a jövedéki törvény előírásait betartani és betartatni,
• vállalkozást indítani, működtetni, termékeket értékesíteni.

Teljesítendő modulok

1089016 Élelmiszeripari vállalkozások működtetése
1089916 Sörgyártás és jövedéki szabályozás

Projektvezető: Hulkó Gyula Péter

Email: hulko.gyula@geniuszplusz.hu
Telefon: +36 70 885 7666
OKJ-s sörgyártó tanfolyam - képzés Budapesten.

Erre a tanfolyamra a Képző jelenleg nem töltött fel aktuális tályékoztatót, így kérem a pontos adatok megismerésének érdekében keresse a Felvilágosítás pontban megjelölt szervezőt.
Másik városban tanulnál? Vagy, másik tanfolyam érdekel? Görgess a lap tetejére és használd a Tanfolyam keresőt!
Képzés feltételei
Alapfokú végzettség, vagy iskolai előképzettség hiányában a képzés megkezdhető az élelmiszeripari szakmacsoportra meghatározott kompetenciák birtokában.
igen
A képzés adatai
Sörgyártó tanfolyam - képzés
Géniusz Plusz Oktatási Kft.
E001162/ 2015/A069
OKJ-s szakképesítő
31 541 08
Tantermi képzés
Budapest
Folyamatosan indul
Igen
5 hónap+vizsga
Havi 2 szombat (9:00-15:40)
Költségek, kedvezmények
160.000 Ft
30.000 Ft
Nincs
Kamatmentes részletfizetés.
Másik városban tanulnál? Vagy, másik tanfolyam érdekel? Görgess a lap tetejére és használd a Tanfolyam keresőt!

Projektvezető: Hulkó Gyula Péter

Email: hulko.gyula@geniuszplusz.hu
Telefon: +36 70 885 7666
MÉG TOVÁBBI ILYEN KÉPZÉS AZ ORSZÁGBAN!