Kezdőlap
https://felnottkepzotanfolyamok.hu/

IFRS mérlegképes könyvelő tanfolyam - képzés

IFRS mérlegképes könyvelő tanfolyam - képzés tanfolyami napjai
szombat
IFRS mérlegképes könyvelő tanfolyam - képzés időtartama
Időtartam:
1 év
IFRS mérlegképes könyvelő tanfolyam - képzés részletfizetési lehetőség
Részletfizetési lehetőség
IFRS mérlegképes könyvelő tanfolyam - képzés legalacsonyabb részvételi díj
Legalacsonyabb részvételi díj: 180.000 Ft
IFRS mérlegképes könyvelő tanfolyam - képzés becsatlakozási lehetőség
Nincs becsatlakozási lehetőség
Tervezett kezdés:
2018.09.22.
Helyszín:
Budapest
IFRS mérlegképes könyvelő tanfolyam - képzés
2018. ősz 2018. ősz
Jelentkezz Jelentkezz
MOST! MOST!
IFRS mérlegképes könyvelő tanfolyam - képzés

Tanfolyam napjai: szombat
Időtartam: 1 év
Részletfizetési lehetőség: van
Legalacsonyabb részvételi díj: 180.000 Ft
Becsatlakozási lehetőség: nincs
Tervezett kezdés: 2018.09.22.
Helyszín: Budapest
A tanfolyam célja és tematikája
IFRS mérlegképes könyvelő tanfolyam - Budapest 


Az IFRS mérlegképes könyvelő tanfolyamunk elvégzését követően, a szakemberek sokrétű és sokszínű feladatok elvégzésére szereznek képességet. A szakképesítés-ráépüléssel rendelkező személy képessé válik többek között arra, hogy megfelelően és szakszerűen értelmezni és alkalmazni tudja az IFRS logikáját, terminológiáját és felismerni a konszolidált pénzügyi kimutatások összeállításának sajátosságait az IFRS és a 2000. évi C. törvény szerint. Az IFRS mérlegképes könyvelő szakemberek közül sokan külföldi tulajdonban lévő cégekkel állnak kapcsolatban, és a vezetői döntés alapján a Nemzetközi standard szerinti beszámoló beadását választják. Gazdálkodó szervezet alkalmazottjaként, vagy számviteli szolgáltatást nyújtó társaság tagjaként képes lesz elvégezni a könyvviteli szolgáltatás körébe tartozó feladatokat. A Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardok (IFRS) alapján ellátja a nyilvántartások vezetését, összeállítja a beszámolót. Részt vesz a konszolidált beszámoló összeállításának folyamatában.

Az Ön sikere a mi sikerünk is!

Az E-learning (távoktatásos) képzés előnyei közé tartozik a rugalmasság, a kényelem, a könnyedség. A mai rohanó világunkban egyre többen választják ezt a képzési formát, hogy nem kevés időt, pénzt és energiát spórolhasson. A megújult e-learning felületünk a korszerű elvárásokat teles mértékben kielégíti. A 0-24 órában bárhonnan elérhető tananyagainkat speciálisan, a legjobb szaktanárok által kerültek kidolgozásra. A tanulási ütemet mindenki saját magának oszthatja be. Kiváló Tutoraink folyamatosan segítséget nyújtanak és személyre szabott tutori kapcsolattartást biztosítanak. Minden képzésünkhöz tanulás-módszertani útmutatót is adunk, a tanfolyamaink során végigkísérjük és támogatjuk Önt is! A családi, a munkahelyi kötelezettségek és a tanulmányi feladatok egyszerűbbé és összeegyeztethetővé válnak!

Az IFRS mérlegképes könyvelő tanfolyamot elvégzők karrierlehetőségei és az elsősorban betölthető munkakörök: Számviteli ügyintéző, Pénzügyi ügyintéző, Adó- és illetékhivatali ügyintéző, Hatósági engedélyek kiadásával foglalkozó ügyintéző, Könyvelő (analitikus), Bérelszámoló, Készlet- és anyagnyilvántartó, *Számviteli és pénzügyi tevékenységet folytató egység vezetője, *Könyvvizsgáló, könyvelő, könyvszakértő, *Kontroller, *Szervezetirányítási elemző, szervező (*felsőfokú végzettség megléte esetében)

A kapcsolódó szakképesítés, rész-szakképesítés, szakképesítés-ráépülés: Társadalombiztosítási ügyintéző, Bérügyintéző, Vállalkozási bérügyintéző, Vállalkozási mérlegképes könyvelő, Adótanácsadó, Pénzügyi-számviteli ügyintéző

Az OKTÁV Zrt. már több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a felnőttoktatási képzések terén. Képzéseink országszerte elérhetőek, ezáltal mindenki könnyedén kiválaszthatja a számára legideálisabb helyszínt is. Oktatási központunk nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy a tanulóink igényeit felmérje és ezeket figyelembe véve folyamatosan fejlesztjük a tanfolyamaink színvonalát. A képzéseink oktatása mindig a legfrissebb törvényeknek, módosításoknak megfelelően zajlanak intézményünkben.


IFRS mérlegképes könyvelő tanfolyam - Budapest főbb témakörei:  • Nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok (IFRS) elméleti kereteinek értelmezése
  • Nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok (IFRS) értékelési és megjelenítési sajátosságainak alkalmazása

Ludvai Anita tanfolyamvezető 33/435-755, 20/777-9255
Dömösi Ágnes és Kaszás Veronika tanfolyamszervező 33/435-755/160, 20/777-9240, 20/777-9289

A tanfolyam sikeres elvégzése után a résztvevők államilag elismert IFRS mérlegképes könyvelő OKJ szakmai végzettséget tanúsító bizonyítványt kapnak. Nemzetközi bizonyítvány-kiegészítő (EUROPASS) igényelhető!

OKJ-s IFRS mérlegképes könyvelő tanfolyam Budapesten ; OKJ-s IFRS mérlegképes könyvelő képzés Budapesten; OKJ-s IFRS mérlegképes könyvelő oktatás Budapesten; Kiváló oktatók; Havi részletfizetés; A külföldi munkavállalást segítő Europass bizonyítvány ...

Másik városban tanulnál? Vagy, másik tanfolyam érdekel? Görgess a lap tetejére és használd a Tanfolyam keresőt!
Képzés feltételei
mérlegképes könyvelő képesítés
mérlegképes könyvelő képesítés
A képzés adatai
IFRS mérlegképes könyvelő tanfolyam - képzés
OKTÁV Zrt.
E-000495/2014/A131
OKJ-s képzés
55 344 05
Tantermi képzés
Budapest
2018.09.22.
1 év
szombat
Költségek, kedvezmények
180.000 Ft
54.000 Ft
Van
180.000 Ft
Az IFRS mérlegképes könyvelő tanfolyamon havi kamatmentes részletfizetési lehetőséget, valamint vizsgagaranciát biztosítunk!
 
Másik városban tanulnál? Vagy, másik tanfolyam érdekel? Görgess a lap tetejére és használd a Tanfolyam keresőt!

Ludvai Anita tanfolyamvezető 33/435-755, 20/777-9255
Dömösi Ágnes és Kaszás Veronika tanfolyamszervező 33/435-755/160, 20/777-9240, 20/777-9289
MÉG TOVÁBBI ILYEN KÉPZÉS AZ ORSZÁGBAN!