Kezdőlap
https://felnottkepzotanfolyamok.hu/

Gyümölcspálinka-gyártó tanfolyam - képzés

Gyümölcspálinka-gyártó tanfolyam - képzés tanfolyami napjai
Havi 2 szombat (9:00-15:40)
Gyümölcspálinka-gyártó tanfolyam - képzés időtartama
Időtartam:
5 hónap + a vizsga
Gyümölcspálinka-gyártó tanfolyam - képzés részletfizetési lehetőség
Nincs részletfizetési lehetőség
Gyümölcspálinka-gyártó tanfolyam - képzés legalacsonyabb részvételi díj
Legalacsonyabb részvételi díj: -
Gyümölcspálinka-gyártó tanfolyam - képzés becsatlakozási lehetőség
Nincs becsatlakozási lehetőség
Tervezett kezdés:
Folyamatosan
Helyszín:
Budapest
Gyümölcspálinka-gyártó tanfolyam - képzés
Gyümölcspálinka-gyártó tanfolyam - képzés

Tanfolyam napjai: Havi 2 szombat (9:00-15:40)
Időtartam: 5 hónap + a vizsga
Részletfizetési lehetőség: nincs
Legalacsonyabb részvételi díj: -
Becsatlakozási lehetőség: nincs
Tervezett kezdés: Folyamatosan
Helyszín: Budapest
A tanfolyam célja és tematikája
A képzés célja olyan szakember képzése, akinek feladata feladata a gyümölcspálinkagyártás technológiájának (gyümölcs és borgazdasági alapanyagok átvétele, cefrekészítés, erjesztés, főzés, finomítás, érlelés, tárolás, töltés, palackozás) szakszerű, gazdaságos végrehajtása a munka,
tűz, környezetvédelmi és higiéniai követelmények, valamint a jövedéki törvény előírásainak maradéktalan betartása mellett

A szakképesítéssel rendelkező képes lesz:
• gyümölcsés borgazdasági alapanyagokat átvenni, minősíteni,
• a cukortartalmat, borok alkoholtartalmát meghatározni,
• az alapanyagokat előkészíteni,
• cefrézési eljárásokat végezni,
• alkoholos erjedés mechanizmusát ellenőrizni, irányított erjesztést vezetni,
• kierjedt cefrét tárolni, védelmét biztosítani,
• lepárlási műveleteket végezni, a főző,
• finomító üstöket üzemeltetni,
• mérőműszereket, biztonságtechnikai berendezéseket kezelni,
• érlelést végezni, ellenőrizni,
• deríteni, szűrni, szeszfokot beállítani, palackozni,
• gyártásközi fizikai, kémiai, érzékszervi vizsgálatokat elvégezni, a kész gyümölcspálinkákat, borpárlatokat ellenőrizni és minősíteni,
• technológiai berendezéseket, gépeket beállítani, üzemeltetni,
• gépeket, berendezéseket tisztítani, CIP rendszert üzemeltetni,
• pálinkafőzde vízés energiagazdálkodását megszervezni,
• melléktermékeket, hulladékokat kezelni,
• a munkafolyamatok munka, tűz, környezetvédelmi és higiéniai szabályait, a jövedéki törvény előírásait betartani és betartatni,
• vállalkozást indítani, működtetni, termékeket értékesíteni.

Teljesítendő modulok

1089716 Gyümölcspálinkagyártás
1161016 Jövedéki ismeretek
1089016 Élelmiszeripari vállalkozások működtetése

Projektvezető: Hulkó Gyula Péter

Email: hulko.gyula@geniuszplusz.hu
Telefon: +36 70 885 7666
OKJ-s gyümölcspálinka-gyártó tanfolyam - képzés Budapesten

Erre a tanfolyamra a Képző jelenleg nem töltött fel aktuális tályékoztatót, így kérem a pontos adatok megismerésének érdekében keresse a Felvilágosítás pontban megjelölt szervezőt.
Másik városban tanulnál? Vagy, másik tanfolyam érdekel? Görgess a lap tetejére és használd a Tanfolyam keresőt!
Képzés feltételei
Alapfokú végzettség, vagy iskolai előképzettség hiányában a képzés megkezdhető az élelmiszeripari szakmacsoportra meghatározott kompetenciák birtokában.
igen
A képzés adatai
Gyümölcspálinka-gyártó tanfolyam - képzés
Géniusz Plusz Oktatási Kft.
E001162/ 2015/A067
OKJ-s szakképesítő
31 541 04
Tantermi képzés
Budapest
Folyamatosan indul
Igen
5 hónap + a vizsga
Havi 2 szombat (9:00-15:40)
Költségek, kedvezmények
160.000 Ft
30.000 Ft
Nincs
Kamatmentes részletfizetés
Másik városban tanulnál? Vagy, másik tanfolyam érdekel? Görgess a lap tetejére és használd a Tanfolyam keresőt!

Projektvezető: Hulkó Gyula Péter

Email: hulko.gyula@geniuszplusz.hu
Telefon: +36 70 885 7666
MÉG TOVÁBBI ILYEN KÉPZÉS AZ ORSZÁGBAN!