Társadalombiztosítási ügyintéző és bérügyintéző tanfolyam - képzés

A képzés adatai

Tanfolyam neve: Társadalombiztosítási ügyintéző és bérügyintéző tanfolyam - képzés
Kapcsolattartó: OKTÁV Zrt.
Engedély száma: E-000495/2014/A078
Tanfolyam típus: OKJ-s szakképesítő
OKJ szám: 51 344 02, 51 344 01
Képzés formája: Tantermi képzés

A képzésre történő jelentkezés feltételei

Iskolai előképzettség: Érettségi

A tanfolyam célja és rövid tematikája

A tanfolyam célja és rövid tematikája:
távoktatásos képzés legnagyobb előnye rugalmasságában rejlik, mivel a tanuló időtől és földrajzi elhelyezkedéstől függetlenül, a tananyagban saját egyéni ütemezésben tud haladni. A családi és munkahelyi kötelezettségek és a tanulmányi feladatok jól összeegyeztethetőkké válnak. Hallgatóinkat időben és folyamatosan tájékoztatjuk a szükséges tudnivalókról. Elejétől kezdve eligazítjuk, végigkísérjük, támogatjuk.
Társadalombiztosítási ügyintéző olyan szakember, aki a munkavállalókkal kapcsolatos bér és társadalombiztosítási ügyeket intézi, a nyilvántartásokat vezeti. Vezeti a biztosítottak nyilvántartási lapját, nyilvántartja a kifizetett ellátásokat, adatokat, igazolásokat küld az illetékes társadalombiztosítási szerveknek. A munkavállalókkal kapcsolatos munkaerő-gazdálkodáshoz kapcsolódó feladatokat ellátja a nyilvántartások vezetésével összhangban.

Bérügyintéző olyan szakember, aki ellátja a bérszámfejtéssel kapcsolatos feladatokat. Munkakörébe tartozik a munkaügyi nyilvántartások alapján a bérekkel kapcsolatos bérszámfejtés, járulék-nyilvántartás. A munkavállalókkal kapcsolatos munkaerő-gazdálkodáshoz tartozó ügyeket intézi, a nyilvántartásokat vezeti.

Társadalombiztosítási ügyintéző és bérügyintéző tanfolyam főbb témakörei:

  • Munkaerő-gazdálkodás
  • Társadalombiztosítási szakfeladatok ellátása
  • Bérügyi szakfeladatok ellátása
Város: Dunaújváros
Tervezett kezdés: 2017.06.10
Időtartam: 1 félév
Tanfolyami napok: szombat
Részvételi díj: 108 000 Ft/félév
Vizsga díj: 2 x 49.900,- Ft
Fizetési könnyítések:
A Társadalombiztosítási ügyintéző és bérügyintéző tanfolyamon havi kamatmentes részletfizetési lehetőséget, valamint vizsgagaranciát biztosítunk!
Felvilágosítás:
Ludvai Anita tanfolyamvezető 33/435-755, 20/777-9255
Dömösi Ágnes tanfolyamszervező 20/777-9240, 33/435-755/160
Egyéb információk:
 
● Jegyzetköltség: rendelés szerint

● Elektronikus tananyag támogatással! 
 
A tanfolyam sikeres elvégzése után a résztvevők államilag elismert Társadalombiztosítási ügyintéző, Bérügyintéző OKJ szakmai végzettséget tanúsító bizonyítványt kapnak. Nemzetközi bizonyítvány-kiegészítő (EUROPASS) igényelhető!
 Grafikai tanfolyam - képzés Erősáramú elektrotechnikus tanfolyam - képzés Pszichiátriai szakápoló és gyógyfoglalkoztató tanfolyam - képzés
Photoshop Bevezetés Raszter- és vektorgrafika fogalma, különbségei Képfelbontás magyarázat Színmódok ismerteté Az OKJ-s Erősáramú elektrotechnikus tanfolyam - Budapest célja:   Az Erősáramú elektrotechnikus olyan mesteremb A pszichiátriai szakápoló és gyógyfoglalkoztató speciális ápolási feladatokat ellátó munkat