Zöldség és gyümölcs feldolgozása házilag tanfolyam - képzés

A képzés adatai

Tanfolyam neve: Zöldség és gyümölcs feldolgozása házilag tanfolyam - képzés
Kapcsolattartó: Géniusz Plusz Oktatási Kft.
Tanfolyam típus: Nem OKJ-s tanfolyam
Képzés formája: Tantermi képzés

A képzésre történő jelentkezés feltételei

Iskolai előképzettség: Nem igényel

A tanfolyam célja és rövid tematikája

A tanfolyam célja és rövid tematikája: Szeretné meglepni családját "kézműves" remekeivel? Valódi feldolgozó műhelyben sajátíthatja el a zöldségek és gyümölcsök feldolgozásának otthoni környezetben alkalmazható fortélyait.

A képzés célja
A képzés célja, az hogy a tanfolyam résztvevői sajátítsák el a különböző zöldségés gyümölcskészítmények feldolgozásának technológiai műveleteit.

A képzés végén képes lesz:
• alapanyagokat (zöldség, gyümölcs) minősíteni, tisztítani, kezelni, tárolni, előkészíteni,
• zöldségkonzerveket gyártani,
• gyümölcsbefőtteket készíteni,
• lekvárokat, szörpöket, pulpokat, velőket előállítani,
• aszalni, szárítmányokat készíteni, savanyítani.

 
Város: Budapest
Tervezett kezdés: 2016.11.11
Időtartam: 5 hónap
Tanfolyami napok: Havi 2 szombat (9:00-15:40)
Részvételi díj: 50.800 Ft
Fizetési könnyítések: Kamatmentes részletfizetés
Felvilágosítás:
Projektvezető: Hulkó Gyula Péter

Email: hulko.gyula@geniuszplusz.hu
Telefon: +36 70 885 7666

 
Egyéb információk: Zöldség és gyümölcs feldolgozása házilag tanfolyam - képzés Budapesten







Érintésvédelmi szabványossági felülvizsgáló tanfolyam - képzés Lovász tanfolyam - képzés Kozmetikus tanfolyam - képzés
Az Érintésvédelmi szabványossági felülvizsgáló olyan szakember, aki az erősáramú villamos berendez&eacut A lovász tanfolyamon résztvevők a képzés elvégzésével képessé válnak: • kiválasztani a korcsoportoknak, Több évtizedes képzési tapasztalataink alapján létrehoztunk egy olyan gyakorlati alapú komplex programot, amely erős szakmai alapokat ötvö