Adatvédelmi nyilatkozat

Az EU-TRÉNING BT. (továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli. 

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a weboldalon kezelt személyes adatait. 

Az adatkezelő címe: 2521 Csolnok, Park u. 9.
Az adatkezelő elérhetősége:   Telefon: 06-20-341-7930    E-mail: mesto@juropnet.hu 

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása. 

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felasználó regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez. 

Az érintettek köre: regisztrált felhasználók 

A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: Név, Elérhetőség (telefon, email), Szállítási cím, Számlázási cím , stb.

Az adatgyűjtés célja: a megrendelések teljesítése és számlázás. 

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:
- Az EU-TRÉNING BT. kereskedelmi és adminisztratív munkatársai. 


Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatok regisztráltak által kért adattörlésig tárolásra kerülnek. 

A regisztrált kérelmezheti az adatkezelőnél 
- tájékoztatását személyes adatai kezeléséről, 
- személyes adatainak helyesbítését, 
- személyes adatainak törlését vagy zárolását. 

A felhasználó a regisztráció során megadott felhasználói név és jelszó segítségével, a weboldal oldalaira belépve megtekintheti, módosíthatja vagy törölheti saját adatait. 

Ha korábban megrendelést küldött el, akkor a megrendeléshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti. 

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében. 

Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat. 
 



Média ajánlat

 
A MeSto csoport Magyarország legtöbb, oktatással foglalkozó weboldalból álló tájékoztató felületét hozta létre. A lapcsalád több mint 10 gyűjtőoldalt és 80-at meghaladó tematikus oldalt foglal magában.
 
A gyűjtőoldalakon számtalan témában jelennek meg az oktatási intézmények tájékoztatói, a tematikus oldalakon jellemzően egy szakmához tartozó képzések találhatók.
 
Az egyes tájékoztatók minden oldalon külön felületen jelennek meg az oktatás helyszínének függvényében. Az összes lapnál lehetőség van a banneres megjelenésekre is.
 
Az oktatási tájékoztatóval megjelenő hirdetéseknél féléves és éves választható intervallumok vannak.
Egy hirdetés félévre egy témában és egy helyszínen (pl. kályhás tanfolyam Budapest) két oldalon 80.000 Ft + Áfa.
Egy hirdetés egy évre egy témában és egy helyszínen (pl. kályhás tanfolyam Budapest) két oldalon 150.000 Ft + Áfa.
 
A több oldalon és több témában történő megjelenéseknél, hirdetőre szabott egyedi ajánlatot adunk.
 
Az oldalinknál témától és helyszíntől függően egy éves időszakra kizárólagos megjelenés is igényelhető. Kizárólagos hirdetés vásárlása esetén a többi oktatási intézmény a lefoglalt helyeken már nem helyezhet el tanfolyami tájékoztatót. A kizárólagos hirdetés díja annak függvényében kerül meghatározásra, hogy a hirdető tematikus oldalon vagy gyűjtő oldalon kívánja a kizárólagosságot megszerezni. Természetesen az árképzést az is befolyásolja, hogy a kizárólagosság egy vagy több helyszínre terjed ki.
 
Az egyes oldalakon a bannerhirdetés lehet főoldali vagy belső oldali. Az első esetben a banner a főoldalon jelenik meg a másik esetben pedig a főoldal kivételével az összes oldalon.
A főoldali és a belső oldali banneres megjelenések ára a gyűjtőoldalakon 25.000 Ft + Áfa / hét.
A főoldali és a belső oldali banneres megjelenések ára a tematikus oldalakon 18.000 Ft + Áfa / hét.
 
Gyűjtőoldalainkról és a tematikus oldalainkról, valamint a konkrét hirdetési lehetőségekről az alábbi elérhetőségeken kaphat tájékoztatást.
 
Telefon: 06-20/341-7930
E-mail: mesto@juropnet.hu
 

Főbb gyűjtőoldalaink:
 
ápoló tanfolyamok
asszisztens tanfolyamok
egészségügyi tanfolyamok
eladó tanfolyamok
építőipari tanfolyamok
felnőttképző tanfolyamok
kedvezményes tanfolyamok
kezelő tanfolyamok
közgazdasági tanfolyamok
lovasképzések
mezőgazdasági tanfolyamok
műszaki tanfolyamok
okj-s tanfolyamok
szakképző tanfolyamok
 

 
Tematikus oldalaink (a teljesség igénye nélkül):
 
ács álványozó tanfolyam
adótanácsadó tanfolyam
alkalmazott fotográfus tanfolyam
asztalos tanfolyamok
bádogos tanfolyam
bérügyintéző tanfolyam
biztonságszervező tanfolyam
boncmester tanfolyam
burkoló tanfolyamok
CAD-CAM informatikus tanfolyam
CNC forgácsoló tanfolyam
CNC programozó tanfolyam
cukrász képzés
cukrász tanfolyam
dekoratőr tanfolyam
emelőgép kezelő tanfolyam
emelőgép ügyintéző tanfolyam
energetikus tanfolyam
építő és anyagmozgató gépkezelő tanfolyam
épületgépész technikus tanfolyam
fakitermelő tanfolyam
fertőtlenítő sterilező tanfolyam
festő mázoló tapétázó tanfolyam
fodrász képzés
fodrász oktatás
forgácsoló tanfolyamok
földmunkagépkezelő tanfolyam
gazda tanfolyam
gépész tanfolyamok
gépkezelő tanfolyam
gyermek és ifjúsági felügyelő tanfolyam
gyermekotthoni asszisztens tanfolyam
gyógymasszőr tanfolyam
gyógyszer-készítménygyártó tanfolyam
hegyeztő tanfolyam
ingatlanközvetítő tanfolyam
ipari alpinista tanfolyam
kályhás tanfolyam
kazánkezelő tanfolyam
kereskedő tanfolyamok
kertépítő tanfolyam
kertfenntartó tanfolyam
kisgyermek, -gondozó nevelő tanfolyam
kisteljesítményű kazán fűtő tanfolyam
kozmetikus képzés
kozmetikus tanfolyamok
kőműves tanfolyamok
könyvelő tanfolyamok
környezetvédelmi technikus tanfolyam
közbeszerzési referens tanfolyam
közgazdasági tanfolyamok
központifűtés szerelő tanfolyam
közterület-felügyelő tanfolyam
lakatos tanfolyamok
lakberendező tanfolyamok
létesítményi energetikus tanfolyam
logisztikai ügyintéző tanfolyam
lovastúra vezető tanfolyam
magánnyomozó tanfolyam
magasépítőtechnikus tanfolyam
masszőr tanfolyam
méhész tanfolyamok
motorfűrész-kezelő tanfolyam
munkavédelmi technikus képzés
műkörmös tanfolyam
műtőssegéd tanfolyam
nyelvi képzések
www.orszagosszakemberkereso.hu
óvodai dajka tanfolyam
parkgondozó tanfolyam
pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyam
pincér tanfolyam
pirotechnikus tanfolyam
PLC programozó tanfolyam
rehabilitációs tanfolyamok
raktáros tanfolyam
rendezvényszervező tanfolyamok
robbanásbiztos berendezések kezelője tanfolyam
sírkőkészítő tanfolyam
sminkesképzés
sportedző tanfolyam
sportoktató tanfolyam
szakács tanfolyam
szakápoló tanfolyamok
szakasszisztens tanfolyamok
szállodaiportás-recepciós tanfolyam
szárazépítő tanfolyam
személyi edző tanfolyam
szerelőtanfolyamok
szerszámkészítő tanfolyamok
targoncavezető tanfolyam
társasházkezelő tanfolyam
tb ügyintéző tanfolyam
technikus tanfolyamok
temetkezésiszolgáltató tanfolyam
továbbtanulás
tűzvédelmi előadó -és főelőadó tanfolyamok
tűzvédelmi szakvizsga
utazási ügyintéző tanfolyam
ügyviteli titkár tanfolyam
villámvédelmi felülvizsgáló tanfolyam
villanyszerelő tanfolyam
vizgazdálkodó tanfolyam
 









Linux rendszergazda tanfolyam - képzés Uszodagépész (vízforgató-berendezéskezelői) tanfolyam - képzés Flash tanfolyam - képzés
Hálózatok Hálózat típusok és jellemzésük (LAN, MAN, WAN) OSI modell Hálózati protokollok és szolgáltat& Olyan szakemberek képzése, akiknek felkészültsége biztosítja a Kormány 121/1996. (VII. 24.) rendelete a közfürdők létesít&e Bevezetés Az animáció alapfogalmai (TimeLine, KeyFrame, Frame, Frame Rate) A vektorgrafikai alapelvei Flash formátumok áttekintése A program